Napelem cellák tárolása

Napelem cellák tárolására alkalmas raklapos állványrendszer

Raklapos állványok

Tervezéstől a megvalósításig

Napelem cellák tárolására alkalmas raklapos állványrendszerre kért árajánlatot egy régi partnerünk.

Az ügyféllel történt egyeztetések során felmértük a raktár és a tárolni kívánt rakatok méreteit, illetve egyéb sajátosságait. Az adatok birtokában egy három lábú (Three Frame) raklapos állványrendszert terveztünk a megrendelőnek. Ennek az állványrendszernek a sajátossága, hogy szintenként három gerendán fekszik fel a standardtól (1200×800 mm-es euro raklap) eltérő rakat. A raklapok mérete speciális volt 2000×1100 mm.

További előnye ennek a speciális raklapos állványnak, hogy az állványok keretei (lábai) egy standard méretű (1100 mm-es) keretből, és egy merevítőkkel hozzákapcsolt oszlopból áll. Profil, termékcsoport váltás esetén könnyebben értékesíthető a későbbiekben az állványrendszer.

A projekt közbeni folyamatos kapcsolattartás alatt az ügyfél részéről további kérés vetődött fel, melynek lényege az volt, hogy a napelem cellákat a beszállító cég különböző, nem standard raklapon szállítja a megrendelőnknek. Erre a problémára a megoldási javaslatunk a gerendaszintek ipari ráccsal történő polcfedése volt.  Az ügyfelünk ezt a komplex megoldást választotta.

Képgaléria

Kapcsolat és ajánlatkérés

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Adatkezelési tájékoztatót." data-id="">