Raklapos állványok

Célunk, hogy olyan tárolási rendszert alakítsunk ki,
amely legjobban igazodik az Ön igényeihez.

Raklapos állványok

Tervezéstől a megvalósításig

A raklapos állvány tervezési és kivitelezési folyamata az igényfelméréssel kezdődik. Az egyedi igényekre nem csupán egy állványrendszert kínálunk. Mi komplett megoldást dolgozunk ki, amely alapján segítünk önnek a raktár optimális elrendezésének kialakításában, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki belőle cége számára.

Személyre szabott árajánlatot dolgozunk ki projektje számára, amelyről azt gondoljuk, hogy optimális megoldást biztosít méret, tárolókapacitás és nem utolsó sorban a biztonság szempontjából.

Továbbá igény szerint ajánlatot adunk a szállításra és összeszerelésre is, amennyiben a megfelelő eszközök nem állnak rendelkezésére.

Sokszor a tárolókapacitás növelése a cél, a meglévő alapterület változtatása nélkül. Raklapos állványainkkal többféle megoldást is kínálunk, hogy még több tárolóhelyet érhessen el, és jól átgondolt, komplett ajánlatunkkal segítjük önt abban, hogy csak az üzletére kelljen koncentrálnia.

A többit bízza ránk!

Kollégáink több éves gyakorlati tapasztalata garancia a kiváló kivitelezésre.

Írjon nekünk vagy kérjen ajánlatot még ma.

Hogyan működik az ajánlatadás

Igényei alapján akár több, opcionális javaslatot teszünk az alábbi információk alapján:

  • sor hossz
  • magasság
  • mélység
  • tárolószintek száma
  • sorok száma
  • rakat magasság
  • rakat súlya
  • raktár belmagasság

Kollégáink szívesen állnak rendelkezésére az igények pontosításában és felmérésében.

Hívjon bennünket:

06-30-179-8036

Raklapos állványok alkatrészei

Keret

Erősített, 90-130mm profil. Maximális magassága 18 méter. Tartalmazza az oszlopokat, ferde- és egyenes merevítőket, továbbá a fém talpakat melyek segítségével a talajhoz kell rögzíteni az állványt.

Gerenda

Mérete a raklap típusának megfelelően válaszható. A stabilitás és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően, a raklapos állványokba minimum 2 gerenda-szint szükséges.

Oszlopvédő

A padlóra szerelhető oszlopvédő a raklapos állványrendszer lábainak védelmét látja el, így megóvja a kereteket a targoncával való közvetlen ütközéstől. Figyelemfelhívó színben.

Kapcsolat és ajánlatkérés

Elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót. Adatkezelési tájékoztatót." data-id="">

3621 Ózd, Uraj út 41. C. ép.